Gratis inloopspreekuur

Gratis en vrijblijvend logopedisch advies

Elke eerste zaterdag van de maand is er in de Bibliotheek van Wierden en Rijssen een inloopspreekuur logopedie. In Wierden vindt het inloopspreekuur plaats van 10:00 tot 11:00 uur en in Rijssen van 11:30 tot 12:30 uur.

Heeft u vragen over spraak- en taalontwikkeling, stem, stotteren, luistergerichtheid, auditieve verwerking, woordenschat, zinsbouw, mondmotoriek en adem- stemproblemen? Heeft u als ouder twijfels over de manier waarop de spraak en taal bij uw  kind ontwikkelt? Praat uw kind nog nauwelijks? Is uw kind stil in de klas / peuterspeelzaal, praat hij onverstaanbaar of struikelt hij voortdurend over zijn woorden? Begrijpt uw kind niet altijd wat u zegt? Raakt uw kind gefrustreerd omdat hij niet begrepen wordt? De logopedist kan al bij een leeftijd vanaf twee jaar hulp bieden. Of ervaart uzelf logopedische problemen? Niemand is te oud voor logopedie!

Met uw vragen kunt u elke eerste zaterdag van de maand – gratis en vrijblijvend -  terecht bij het logopedisch inloopspreekuur in de bibliotheek te Rijssen of Wierden. Een afspraak maken is niet nodig.

Het spreekuur wordt verzorgd door logopedist Yasmin Wevers van Spraakzaak Logopediepraktijk.
Spraakzaak Logopediepraktijk is een jonge en moderne allround logopediepraktijk. De logopedist biedt therapie en advies aan iedereen die problemen ondervindt bij het communiceren en eten en drinken.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden en kunt dus gewoon zonder afspraak komen. Het bezoek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Er is voor dit inloopspreekuur geen verwijsbrief nodig.

 

Het eerstvolgende Logopedisch inloopspreekuur:

Bibliotheek Wierden

Zaterdag 2 juni 10:00 tot 11:00 uur

Bibliotheek Rijssen 

Zaterdag 2 juni 11:30 tot 12:30 uur