Even voorstellen

Slider

De Logopedist

Mijn naam is Yasmin Wevers. Ik ben logopedist en praktijkhoudster van Spraakzaak Logopediepraktijk te Rijssen.

Voor mij is logopedie het mooiste beroep dat er bestaat. In de logopedie kan ik mijn passie voor het verlenen van zorg en het werken met kinderen en volwassenen in de praktijk uitvoeren. Communiceren lijkt voor een ieder vanzelfsprekend en we staan er eigenlijk nauwelijks bij stil dat communicatie onmisbaar is.

Met een positieve houding en vanuit eigen mogelijkheden en krachten, kunnen cliënten bergen verzetten. Logopedie is leuk! Dat probeer ik ook aan mijn cliënten mee te geven. Als iets leuk is, hebben cliënten er zin in en ontstaat er energie om het aan te pakken! Het werken vanuit een deskundige blik en met veel positiviteit, zodat cliënten zelfvertrouwen en plezier krijgen in de communicatie en/of het eten en drinken, is mijn streven. Dit maakt elke behandeling maatwerk.

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Daarnaast volg ik steeds cursussen om mijn logopedische kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie.

Ik ben afgestudeerd als allround logopedist en heb ik mij bijgeschoold op het gebied van Oro-Myofunctionele therapie (behandeling van afwijkende mondgewoonten).