De praktijk

Arrow
Arrow
Slider

De praktijk

Spraakzaak Logopediepraktijk is een jonge all-round logopediepraktijk gevestigd in Rijssen, lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Spraakzaak Logopediepraktijk biedt advies, onderzoek en behandeling op maat. De praktijk is gecertificeerd voor Directe Toegankelijkheid (DTL-proof) dus u kunt zonder verwijzing bij de praktijk terecht.

Iedereen , jong en oud, met problemen op het gebied van communicatie en/of slikken is van harte welkom in de praktijk. Zowel het communiceren als het slikken zijn dagelijkse levensbehoeften die iedereen nodig heeft en waar niemand zonder kan. Samen kijken we naar de kwaliteiten en/of mogelijkheden die we verder kunnen ontplooien en de onzekerheden die we op kunnen lossen.

Mocht het niet mogelijk zijn om naar de praktijk toe te komen, dan kan de logopedische behandeling ook bij u thuis worden gegeven als hier een medische indicatie voor is afgegeven door uw verwijzer. Voor vragen kunt u contact opnemen met de praktijk

Tot ziens in de praktijk!